Nejlepší rány Valspar Championship

PGA TOUR
Nejlepší rány Valspar Championship

Vítězství na Valspar Championship slavil Paul Casey, v nejlepší pětici ran turnaje ale žádnou svou nenajde. V sestřihu se objevuje hole-in-one Jasona Kokraka i fantastický albatros v podání Skota Russella Knoxe. Které další rány si budou golfoví fanoušci v následujících týdnech pamatovat?


Bubba Watson

Bubba Watson si své nejlepší kolo nechal až na neděli, ani tři rány pod par ale na vítězství nestačily. S celkovým skóre -6 skončil dělený čtvrtý. Ve třetím kole si ale udělal radost parádním birdiem. Ránu dlouhou 164 yardů zastavil o praporkovou tyč a následně tak doklepl ze tří centimetrů do snadného birdie. Zajímavé bylo sledovat i pohyb Watsona po druhé ráně, nápadně totiž rychle pokračoval vpřed podobně jako Tiger Woods v případě, že cítí úspěšný úder. 

Louis Oosthuizen

Jihoafrický golfista hned na úvodní jamce finálového kola zamířil do bunkeru, třetí ranou ale míček z pětadvaceti metrů poslal rovnou do jamky a ihned tak připsal fantastický eagle. Ten mu nakonec pomohl k dělené druhé pozici. 

Brandt Snedeker

Američan prožil solidní úvodní dva dny, víkend už tak povedený nebyl. Se skóre even par obsadil dělené třicáté místo, radost mu tak alespoň udělala rána ze závěru sobotní rundy. Snedeker neměl daleko k esu, ve hře byla znovu praporková tyč. Na sedmnáctce se míček od ní zastavil a skončil pět centimetrů vedle. Snadné birdie a skvělá práce.

Jason Kokrak

Jediné hole-in-one Valspar Championship tak zaznamenal Jason Kokrak, kterému v konečném účtu scházela jediná rána k play-off. Ve třetím kole poslal na patnáctce míček přímo do jamky. Deset metrů ještě míček putoval po greenu, každopádně rána dlouhá 218 yardů zaplula přímo do jamky a Kokrak mohl začít slavit.

Russell Knox

Hned tři údery na jediné jamce dokázal už v úvodním kole upsat skotský golfista Russell Knox. Na jedenáctce hrál ránu dlouhou 275 yardů, míč ale senzačně skončil v jamce. Knox tak zahrál albatros a v kole se dostal na -4. O den později zahrál o devět úderů hůře a o titul tak nakonec nebojoval. S výsledkem -1 skončil na čtyřiadvacáté příčce.