Parádní rány úvodních dvou dnů na WGC-Dell Technologies Match Play

PGA TOUR
Parádní rány úvodních dvou dnů na WGC-Dell Technologies Match Play

Tiger Woods sice včera v souboji s Brandtem Snedekerem neuspěl, na své konto si ale předčasně připsal zřejmě nejlepší úder celého turnaje. V akci ale byli i další, diváci zůstali v němém úžasu po trefách od 


Jordan Spieth

Spieth se znovu trápil na greenech, v jednom případě jej ale proti Billy Horschelovi vůbec nepotřeboval. Na sedmé jamce byl už 3DOWN, tato rána z bunkeru jej ale výrazně nastartovala. Spieth zapsal birdie, jamku získal a poté začal hrát svůj golf. Spieth získal i následující dvě jamky a ačkoliv po patnáctce znovu o dvě prohrával, půlbod za remízu vybojoval.

Gary Woodland

Lepší začátek kola si Gary Woodland ani nemohl představovat. Na první jamce druhým úderem poslal míček přímo do jamky a úspěšně tak začal souboj proti Eddiemu Pepperellovi, který nakonec vyhrál o dvě jamku do konce.

Kevin Kisner

Ian Poulter potvrdil, že je mistrem jamkovek a Kevina Kisnera nakonec v dramatickém souboji udolal. Po šestnácti jamkách ale bylo srovnáno, neboť Američan právě na šestnáce zaskóroval fantastickým eaglem. Tato rána, která se nápadně podobé té Woodlandově, snad ani nepotřebuje další komentář.

Tiger Woods

Na kolenou, v křoví a s opačným držením hole. Asi málokdo nyní řekne, že viděl na tomto turnaji lepší ránu. Tiger Woods na desítce tímto úderem zachránil par a udržel se na 1DOWN, duel druhého kola s Brandtem Snedekerem ovšem nakonec nezvládl. O ránu měsíce března ale máme pravděpodobně postaráno.

Kyle Stanley

Další eagle tentokrát zaznamenal Kyle Stanley, včera na dvanáctce Tommymu Fleetwoodovi nepomohlo ani birdie, jamku získal Stanley a dostal se do vedení. Konečným výsledkem ovšem byla remíza.

Dustin Johnson

A na závěr jedna neuvěřitelná, leč smolná rána. Putt Dustina Johnsona nepotřebuje komentář. Zřejmě "nejkrásnější" zmrzlina roku.