Parádní rány z probíhajícího turnaje Valero Texas Open

PGA TOUR
Parádní rány z probíhajícího turnaje Valero Texas Open

Jordan Spieth se před The Masters dostává do vynikající formy a v San Antoniu může aspirovat na titul. První pozici ovšem zatím drží Si Woo Kim, jenž si ve druhém kole připsal eso. Parádní rány ale předvedli i Rickie Fowler či Chris Stroud.


Chris Stroud

Na osmé jamce prvního kola zaznamenal Chris Stroud krásný chip-in do birdie a posunul se v té chvíli už na -3. Kolo dokončil čtyři pod par, cutem ovšem neprošel. V pátek se Stroud zhoršil o osm ran a se skóre even par do víkendových bojů neprošel.

Hank Lebioda

O tomto hráči slyšel v golfovém světě málokdo. V žebříčku mu patři 451. pozice, na Valero Texas Open ale zatím předvádí vynikající výkony. Po dvou kolech jde -6 a může se porvat o umístění v nejlepší desítce. V prvním kole sice začal bogey, na sedmnáctce a osmnáctce ale vyšvihl dva chip-iny a skóre postupně vylepšoval.

Jordan Spieth

Spieth má před The Masters dobrou formu a v San Antoniu může bojovat o titul. V úvodních dvou kolech předvedl několik famózních ran, tu nejlepší si ale schoval na jedenáctku druhého kola. Svou druhou ránu poslal daleko za green a pouze prohlásil: "Bye ball". Další chip už ale zapadl přímo do jamky a z původní skepse se tak vyklubalo birdie.

Rickie Fowler

Čtyřpar a 328 yardů? Pro Rickieho Fowlera žádný problém. Do ruky vzal driver a míček poslal jeden yard od jamky. Na pětce tak zapsal pohodlný eagle.

Si Woo Kim

K tomuto úderu asi nepotřebujeme žádný další komentář. Si Woo Kim na Valero Texas Open zatím dominuje, což potvrdil esem na jamce číslo šestnáct. Jen dodejme, že v prvním kole na této jamce zahrál bogey.