Langer ukázal, že do starého železa rozhodně nepatří

PGA TOUR
Langer ukázal, že do starého železa rozhodně nepatří

Německý golfista Bernhard Langer už nějakou tu chvíli vyhrává majory na Champions Tour, The Masters ale od roku 1984 vynechal jen jednou. A i letos dokazuje, že svými údery se vyrovná i těm nejlepším. 


Bernhard Langer od roku 1984 vynechal jediné Masters, nestartoval v roce 2011. Od té chvíle prošel ze sedmi účastí cutem hned čtyřikrát a v roce 2014 dokonce obsadil dělenou osmou příčku.

A rodáka z Anhausenu vůbec netrápí fakt, že letos oslaví své 62. narozeniny. Golfem se baví nejen na Champions Tour, ale taktéž na PGA Tour. V Augustě znovu ukázal své umění a po prvním kole je s výsledkem -1 na vynikající dělené jednadvacáté pozici.

V kole zahrál tři birdie a dvě bogey, na závěrečné osmnáctce se očekávala po nepřesné přihrávce na green ztráta, Langer ale vzal do ruky putter a parádní ranou přímo do jamky zachránil par.

Nevěřícně tak odhodil svou pokrývku hlavy a rozvášnil přítomný dav. První kolo má vítěz Masters z let 1985 a 1993 úspěšně za sebou a celý golfový svět mu jistě drží palce, aby byl podobně úspěšný i v kole druhém.