V Augustě začne finálové kolo už o půl druhé, na vině je blížící se bouřka

PGA TOUR
V Augustě začne finálové kolo už o půl druhé, na vině je blížící se bouřka

Finálové kolo The Masters 2019 začne o poznání dříve, kvůli blížící se bouřce budou golfisté startovat už v 7 hodin a 30 minut místního času. Finálové flighty navíc budou trojčlenné a půjde se ze dvou odpališť. 


V neděli večer čeká Augustu pořádná bouřka, organizátoři turnaje se tak rozhodli pro výrazné posunutí startovních časů. Flighty navíc budou trojčlenné a půjde se ze dvou odpališť.

Jako první se do první jamky ve 13 hodin a 30 minut pustí trio Aaron Wise - Marc Leishman - Si Woo Kim, desítku poté jako první absolvují Kyle Stanley, Viktor Hovland a Charley Hoffman.

Největší favorité na zisk zeleného saka půjdou z jedničky. Ve 14:47 vyjdou Louis Oosthuizen, Dustin Johnson a Rickie Fowler, o jedenáct minut později budou následovat Matt Kuchar, Justin Harding a Xander Schauffele a následně na řadu přijdou Brooks Koepka, Ian Poulter a Webb Simpson.

Poslední flight půjde v 15:20, vedoucího Francesca Molinariho doplní se skóre -11 Tony Finau a Tiger Woods. Příliš času na finálové kolo ale mít nebudou.

V 19 hodin našeho času by totiž v Augustě měla začít bouřka, která by finálové kolo zcela jistě zastavila. Je tak velkou otázkou, zda se nebude dohrávat v pondělí. Nezapomínejme navíc na poměrně velkou šanci play-off.