Soutěž s Garminem o golfové senzory

Soutěž s Garminem o golfové senzory

Hrajte s magazínem GolfDigest o golfové senzory letošního roku.
KONEC SOUTĚŽE 

Výherci byli kontaktováni. 


Garmin Approach CT10 je systém pro sledování a vyhodnocení využití a výkonu golfových holí


Approach CT10 je schopný automaticky zaznamenat, jakou ránu jste hráli a automaticky také zapíše délku rány a to včetně puttování. Instalace čidla je velmi jednuduchá, Approach CT10 se připevní na konec rukojeti golfové hole a spáruje se s kompatibilními hodinkami nebo golfovým počítačem. Měřená data jsou k dispozici během hry na displeji hodinek nebo golfového počítače, který je zaznamenává a vyhodnocuje. Současně jsou po ukončení hry přenesena do golfového deníku Garmin Connect pro pozdější analýzu.

Čidla Approach CT10 se prodávají ve 2 sadách. Měřená data vám poskytnou informace o tom, jak často využíváte kterou hůl, jaké vzdálenosti se kterou holí dosahujete a také odkud kam jste s holí hráli.

 

Pro podrobnější rozbor hry je k dispozici samostatná aplikace Garmin Golf App, která je k dispozici pro chytré telefony a tablety s operačním systémem Android nebo iOS. Aplikace umožňuje identifikovat slabá místa ve hře, na kterých je dobré pracovat. V aplikaci se můžete spojit se svými golfovými přáteli a vyzvat je na dálku na golfovou výzvu, včetně možnosti vzájemného sledování dosažených výsledků a statistik.

 

 

KONEC SOUTĚŽE- VÝHERCI BYLI KONTAKTOVÁNI

Odpovězte na soutěžní otázku : Pro kolik holí je sada GARMIN Premium Club Tracking System Approach CT 10 ?  

Vyplňte Váš email a těšte se na výhru.

Na vaše odpovědi čekáme do 22.00h v neděli  5. května 2019

Výherce oslovíme e-mailem.

Účastí v soutěži souhlasíte s pravidly uvedenými zde: Pravidla soutěže.