Týden po Masters RBC Heritage s hvězdným obsazením

PGA TOUR
Týden po Masters RBC Heritage s hvězdným obsazením

Po The Masters pokračuje PGA Tour turnajem RBC Heritage, na kterém i přes velké vytížení v posledních týdnech nechybí několik hvězd světového golfu. Triumf obhajuje Japonec Satoshi Kodaira, favority ale hledejme jinde. 


Týden po velkém vítězství Tigera Woodse na Masters je PGA Tour zpět. Tentokrát nám přináší turnaj RBC Heritage, jenž se uskuteční na hřišti Harbour Town Golf Links v Jižní Karolíně.

Triumf zde obhajuje Japonec Satoshi Kodaira, jenž loni spolu se Si Woo Kimem obešli čtyři kola za -12 a šli do play-off, ve kterém se rozhodlo až na třetí jamce.

Kodaira v úvodních dvou dnech půjde ve flightu s Brysonem DeChambeauem, jenž loni obsadil třetí pozici. Jeho druhým parťákem bude Matt Kuchar, vítěz z roku 2014 a aktuální lídr FedEx Cupu.

Lídr Masters po třech kolech Franceesco Molinari se utká v minisouboji s Jordanem Spiethem a Webbem Simpsonem. Největší pozornost poté přitahuje čistě americký flight. Největší favorit turnaje Dustin Johnson půjde s druhým mužem FedEx Cupu Xanderem Schauffelem a vítězem nedávné jamkovky Kevinem Kisnerem