Z Masters rovnou na PGA Championship? Podle sportovní stanice WFNZ v případě Woodse realita

Tiger Woods
Z Masters rovnou na PGA Championship? Podle sportovní stanice WFNZ v případě Woodse realita

Tiger Woods se podle sportovní rozhlasové stanice WFNZ nezúčastní příští týden turnaje Wells Fargo Championship a rovnou tak z jednoho majoru přejde do druhého. 


Po triumfu Tigera Woodse na The Masters bylo jasné, že pauza amerického golfisty bude delší. Start na Wells Fargo Championship se ale jednoznačně očekával, neboť už v polovině května startuje druhý major sezóny, PGA Championship.

Podle sportovní rozhlasové stanice WFNZ ze Charlotte ale Woods vynechá i tento turnaj a po Masters se tak objeví až na dalším majoru. V Quail Hollow Woods triumfoval v roce 2007 a loni zde po návratu po šestileté nepřítomnosti obsadil dělenou 55. pozici.

Nyní se ale zdá, že Woods půjde z Augusty National rovnou do Bethpage Black, kde se pokusí o šestnáctý major své kariéry.

Woods dosud nic definitivně neoznámil, po svém triumfu ale na sítích a v médiích příliš aktivní není. Nedávno sice potvrdil svůj start na prvním oficiálním turnaji PGA Tour v Japonsku (Zozo Championship, hrát se bude v říjnu), jinak ale žije velmi poklidně.

V médiích se akorát nechal slyšet, že tráví čas s přáteli na večeřích, vozí děti do školy a ze školy a jinak toho příliš mnoho neudělal.