Hvězdné flighty na Wells Fargo Championship

PGA TOUR
Hvězdné flighty na Wells Fargo Championship

Tiger Woods sice na Wells Fargo Championship schází, další hvězdy světového golfu ale rozhodně ne! Mezi hlavní favority patří Rory McIlroy, Sergio García, Phil Mickelson, Jason Day či Justin Rose. A které hvězdy uvidíme v úvodních dvou kolech společně v jednom flightu?


Phil Mickelson/Jason Day/Harold Varner III

Phil Mickelson hraje na Wells Fargo Championship vždy fantastický golf, osmkrát skončil v TOP 15, ale ani jednou zde netriumfoval. V úvodních dvou dnech se potká s obhájcem titulu Jasonem Dayem. Hvězdné duo poté doplnil Harold Varner III, téměř domácí golfista. Varner totiž vyrůstal v Charlotte v Gastonii, které leží jen 30 metrů od Quail Hollow.

Paul Casey/Patrick Reed/Hideki Matsuyama

Paul Casey je v této skupině jediným majitelem letošního triumfu, když letos úspěšně obhájil na Valspar Championship. Reed mělmožnost obhajovat na Masters, to se mu ale se značnou ztrátou nepovedlo. Třetím do party bude Hideki Matsuyama. Ten zažil nejplodnější období v sezóně 2016/17, kdy získal tři tituly. Od té chvíle ale na prvenství čeká.

Justin Rose/Rickie Fowler/Webb Simpson

Rickie Fowler má na Wells Fargo Championship nádherné vzpomínky, v roce 2012 zde získal vůbec svůj první titul na PGA Tour. Justin Rose zde hrál naposledy v roce 2016, v předchozích dvou startech ale vždy skončil v TOP 5. Webb Simpson zde nikdy nezvítězil, v Quail Hollow Club má ovšem své rodinné sídlo.

Rory McIlroy/Tony Finau/Sergio García

Sergio García se vrací poprvé po šesti letech. Formu má solidní, minulý týden obsadil v New Orleans druhou pozici společně ve dvojici s Tommym Fleetwoodem. Se Španělem půjde Rory McIlroy, jediný hráč ze startovního pole, který zde dvakrát triumfoval (v letech 2010 a 2015). Do formy by se před PGA Championship rád dostal i Tony Finau. Na The Masters obsadil dělenou pátou pozici. Je to ovšem jeho jediné umístění v TOP 10 v letošní sezóně.