Nejlepší údery Wells Fargo Championship

PGA TOUR
Nejlepší údery Wells Fargo Championship

Fantastická rány mezi stromy v podání Roryho McIlroye, monstrózní drive Jasona Daye či parádní dlouhý putt na eagle v podání Rickieho Fowlera. Hvězdy světového golfu na Welss Fargo Champiosnhip znovu zářily. 


Sergio García začal čtvrté kolo chybou, poté se ale rozjel k neuvěřitelnému závěru. Po eaglu na sedmičce upsal další dvě rány na osmičce a desítce neměl daleko k dalšímu eaglu. Ze 135-ti yardů poslal míček přesně na vlajku a ten se otřel o hranu jamky. Nakonec García zapsal snadné birdie.

Vynikající ránu předvedl taktéž ve čtvrtém kole Jason Day. Na osmé jamce zadrivoval na čtyřparu rovnou na green a i on tak v neděli mohl slavit eagle. Dva údery na jediné jamce upsal na turnaji také Rickie Fowler.

Sympatický Američan vzal na čtrnáctce do ruky putter mimo green a z necelých čtrnácti metrů poslal míček rovnou do jamky. Jedinečnou ránu předvedl poté i Rory McIlroy.

V prvním kole na dvanáctce hrál druhou ránu mezi stromy, přesto dostal míček metr od jamky. Birdie ovšem z toho nakonec nebylo, McIlroy zahrál pouze par.

PGA Tour jako nejkrásnější ránu uplynulého týdne označila pokus Leeho Janzena na Champions Tour.  V posledním kole turnaje Insperity Invitational poslal míček z fairwaye přímo do jamky a i díky tomuto eaglu se nakonec posunul na třetí pozici.