O obyčejný odpočinek nešlo, Woods byl nemocný

Tiger Woods
O obyčejný odpočinek nešlo, Woods byl nemocný

Tiger Woods se ve středu na úvodní kolo PGA Championship nepřipravoval, jeho agent Mark Steinberg nicméně fanoušky uklidňoval, že vítěz Masters pouze odpočívá. Po prvním kole ale Woods prohlásil něco jiného. 


Agent Tigera Woodse Mark Steinberg ve středu večer fanoušky uklidnil a prohlásil, že jeho svěřenec pouze odpočívá a žádný zdravotní problém rozhodně nemá.

Po prvním kole PGA Championship ale Woods přiznal, že o obyčejný odpočinek nešlo. „Včera jsem se necítil dobře, tak jsem se rozhodl zůstat doma a odpočívat. Byl jsem trochu nemocný,“ uvedl na tiskové konferenci Woods.

Adept na pozici světové jedničky nezačal druhý major sezóny ideálně. Na double-bogey z úvodní jamky dokázal reagovat, ale na jamce číslo sedmnáct přišel o další dvě rány.

Druhá devítka začala pro Woodse skvostně, během čtyř jamek upsal čtyři rány (jeden eagle, dvě birdie). V závěru ovšem přišly tři chyby a tak je Woods s průběžným skóre +2 na dělené 51. pozici. 

Američtí novináři ihned po prohlášení Woodse zjišťovali, zda nemoc nemá něco společného s pokaženým závěrem. Na to ale Woods pouze dodal:  „Cítil jsem se dobře."