Které hvězdy mají na PGA Championship dohráno?

PGA TOUR
Které hvězdy mají na PGA Championship dohráno?

Celkem 73 hráčů na PGA Championship neprošlo cutem. O jedinou ránu po druhé rundě svou účast ukončil Tiger Woods, mimo hru jsou také Sergio García, Jim Furyk, Ian Poulter, Bubba Watson a další hvězdy světového golfu. 


Tiger Woods byl v průběhu týdne nemocný a ve středu tak netrénoval. Po prvním bláznivém kole se ale nevymlouval, fyzicky se cítil velmi dobře. Cutem ale o jednu ránu nakonec neprošel.

Vaz mu zlomila série od desáté do dvanácté jamky, na třech čtyřparech zahrál tři bogey a své skóre už vylepšit nedokázal. Jedna rána chyběla i dalším hvězdám, končí Jim Furyk, Bubba Watson, Martin Kaymer či také Sergio García.

Španěl si za dvě kola připsal jen tři birdie a víkend se jej týkat nebude. Dobré období neprožívá ani Bryson DeChambeau. Ten v Augustě po prvním kole vedl, nakonec skončil daleko za vítězným Tigerem Woodsem. V New Yorku prožil mizerný start druhé devítky druhého kola. Na něm ztratil plných šest ran a přesně s tímto výsledkem taktéž končí.

I Ian Poulter si představoval hezčí závěr týdne, +6 jej ale také vyřazuje ze hry. O jednu ránu více ztratil Lee Westwood, dvě dokonce Marc Leishman. Tomu nesvědčila především náročná jedenáctka, na které zahrál v obou dnech double-bogey.

Kevin Kisner zahrál dokonce třináct úderů nad par, v každém kole přitom zaznamenal jediné birdie. Na chvostu startovního pole se poté nachází Andrew Filbert. V prvním kole odehrál Bethpage Black za 84 úderů, včera za 82. Celkově se skóre +26 obsadil poslední příčku.