Spiethovo bláznivé kolo: Trefil vodu, byl blízko od hole-in-one a puttoval jako za starých časů

PGA TOUR
Spiethovo bláznivé kolo: Trefil vodu, byl blízko od hole-in-one a puttoval jako za starých časů

Jordan Spieth se pomalu vrací do své staré formy. Na PGA Championship obsadil dělené třetí místo a skvěle začal i na Fort Worth Invitational. Na poslední jamce své úvodní devítky sice trefil vodu, nebyl ale daleko od esa a především parádně puttoval. 


Jordan Spieth pomalu nachází svou ztracenou formu. Na PGA Championship z toho bylo dělené třetí místo, aktuálně drží na Fort Worth Invitaitonal dělenou druhou pozici se skóre -5.

Na třináctce zahrál úvodní birdie dne, míček poslal chipem parádně do jamky. Na patnáctce si nádherně druhou ranou přihrál a z necelých tří metrů opět udeřil.

Na šestnáctce se dostal metr a půl od jamky a nebyl daleko od esa. Výsledek? Další pohodlné birdie. Na sedmnáctce přidal další, tentokrát se mu povedl putt z devíti metrů. První chybu si vybral na osmnáctce, poslední jamce první devítky. Spieth trefil vodu a místo možnosti skórovat zahrál double-bogey.

Oklepal se ale poměrně rychle, na desítce si skvěle přihrál a opět zahrál jeden putt. Z necelých tří metrů znovu zaskóroval. A na dvojce (své 11. jamce) si vzal zpět i druhou ránu ztracenou na devítce. Po přihrávce zpoza stromů zavěsil pětimetrový putt.

Nejlepší putt si schoval na čtyřku. 14 metrů mu nedělalo žádný problém a americký golfista se tak dostal na -5. Tento výsledek v dalším průběhu sice neudržel, na osmičce si pokazil svou skórovací bilanci na tříparech a zaznamenal bogey. V závěru ale svým osmým birdie v kole posunul své skóre opět na -5 a v současné chvíli se nachází na děleném druhém místě.