Nejlepší rány z uplynulého Charles Schwab Challenge

PGA TOUR
Nejlepší rány z uplynulého Charles Schwab Challenge

Svou konzistentní hrou se k turnajovému vavřínu propracoval Kevin Na, ve výběru nejlepších ran turnaje ale nefiguruje. Do nejlepší pětice se dostali například Bryson DeChambeau, Jordan Spieth či Švéd Jonas Blixt. 


Bryson DeChambeau si v současné době s formou příliš netyká. V prvním kole na patnáctce sice díky parádnímu bunker-shotu zavěsil birdie, cutem ale přesto o dvě rány neprošel.

To Austin Cook vybojoval solidní dělenou devatenáctou příčku, pomohl i mu i skvělý bunker shot na desítce v rámci posledního kola. Výborně se rozjíždí i Jordan Spieth, bývalá světová jednička zářila především v prvním kole, nakonec skončila na dělené osmé pozici.

Xander Schauffele, jenž ještě nedávno vévodil žebříčku FedEx Cupu, si vedl solidně hlavně v pátek. To zapsal tři birdie a ani jednou nechyboval. V prvním kole ale poztrácel šest ran a do víkendu se tak neprobojoval. Za zmínku ale stojí jeho nádherný chip-in.

Nejlepší ránu týdne vystřelil ke greenu Švéd Jonas Blixt. V páteční druhé rundě zahrál čtyři birdie a na sedmnáctce se fantastickým eaglem přihlásil o turnajový titul. Jenže v sobotu se vše změnilo. Blixt ani jednou nezaskóroval a po kole 74 (+4) bylo jasné, že o prvenství hrát nebude. S konečným skóre -7 obsadil samostatnou pátou pozici.