LaCava bude mít na začátku prosince volno. Za jakou sumu můžete dělat kedíka Woodsovi?

Tiger Woods
LaCava bude mít na začátku prosince volno. Za jakou sumu můžete dělat kedíka Woodsovi?

Tiger Woods pořádal během víkendu každoroční charitativní gala v Las Vegas, na kterém se vybírají peníze pro rozvoj mládeže a vzdělávání. A ve hře bylo i místo kedíka Joea LaCavy.


Tiger Woods pořádal v Las Vegas sešlost, na které si mimo jiné zahrál poker s basketbalistou Russelem Westbrookem. O víkendu šlo ale především o pomoc potřebným.

Woods společně s ostatními vybíral peníze pro rozvoj mládeže a vzdělávání. V aukci tak bylo několik předmětů, nejvíce ale znovu poutala pozornost možnost dělat vítězovi Masters kedíka při prosincovém turnaji Hero World Challenge na Bahamách.

Loni se za tuto příležitost vybrala suma 50 tisíc dolarů, nyní se částka dostala až na 75 tisíc dolarů. Takovou sumu byl ochoten zaplatit finanční ředitel National Funding Dave Gilbert. Ten tak bude nosit Woodsovi hole v úterý 3. prosince v rámci Pro-Amu, stálý caddie Joe LaCava dostane volno a bude se pečlivě připravovat na hlavní turnaj.

Ten začne oproti normálnímu plánu o den dříve a končit bude v sobotu. Vše je zapříčiněno Presidents Cupem, jenž se bude konat od 9. so 15. prosince.