Trefil eso na Pebble Beach. Poté si zavolal o lékařskou pomoc

PGA TOUR
Trefil eso na Pebble Beach. Poté si zavolal o lékařskou pomoc

Hole-in-one musí pořádně s vašimi emocemi zamávat. Může ale také způsobit zdravotní potíže. Americký golfista Kevin O’Connell si po esu na sedmé jamce v Pebble Beach zavolal lékařskou pomoc. 


Americký golfista Kevin O’Connell zatím nijak ve světě neprorazil, letos se přihlásil do Q-School European Tour, kde se pokusí vybojovat si kartu. Loni v září ale senzačně vyhrál U.S. Mid-Amateur a dostal tak pozvánku na Masters a U.S. Open.

Na Masters cutem po výsledku +4 o jedinou ránu neprošel, nyní se tak chystá na U.S. Open. V tréninku si vedl více než dobře, na ikonické sedmé jamce dokonce zahrál hole-in-one.

Jenže poté si přivolal lékařskou pomoc a jeho start je podle všeho nejistý. 

"Hráč požádal o lékařskou pomoc přímo na hřišti. Byl na místě ošetřen personálem, který rychle zareagoval. Jakmile se jeho stav zlepšil, vzal si vozík a odjel do svého pokoje. O lékařskou dopravu nepožádal," uvedl reportér Joel Beall z Golf Digest.

Pokud bude O´Connell připraven, měl by své první kolo na Pebble Beach absolvovat ve čtvrtek od 7:18 amerického času. Ve flightu je třicetiletý rodák z Cary ze Severní Karolíny s Billm Hurleyem III a Brianem Davisem.