Woods na Pebble Beach nezáří i kvůli počasí. Záda cítí po každém úderu

Tiger Woods
Woods na Pebble Beach nezáří i kvůli počasí. Záda cítí po každém úderu

V Pebble Beach rozhodně nepanuje ideální počasí. Nejvíce to odnáší Tiger Woods a konkrétně jeho záda. Po třetím kole přiznal, že cítí každý jeden úder. 


Kvůli napětí v krční oblasti vynechal Arnold Palmer Invitational a o pár dní později triumfoval na Masters. Zdravotní problémy ale Tiger Woods stále má.

V sobotní rundě na Pebble Beach byl spatřen s tejpy na zadní straně krku a zad. "Když je zima jako nyní, je to vše velmi bolestivé. Tak to prostě teď mám," prohlásil Woods.

"Je to pořád všechno stejné, takto to bylo celé roky. Síly někam musí jít. A pokud nejdou do spodní části zad, jdou ke krku. A pokud ne, jdou do středu zad. A pokud ne, jdou do kolen. Pojmenujte to," sdělil novinářům Woods.

"Víte, moje záda ovlivňuje každý jeden úder, který hraji. Tak to prostě je. Řeknu to takhle: Cítím každý jeden úder, který udělám. Myslím, že takto už to bude vždy, když půjdu směrem vpřed," dodal Woods. Ten před finálovou rundou ztrácí na vedoucího Garyho Woodlanda jedenáct ran a slavit tak na Pebble Beach zřejmě nebude.

V posledním kole, ve kterém se potká s Australanem Marcem Leishmanem (start naplánován na 20:56 našeho času), tak alespoň zabojuje o TOP 10. Na momentálně devátou pozici, kterou okupuje "evropská pětka", ztrácí čtyři údery.