Po U.S. Open nás čeká Travelers Championship s hvězdným obsazením

PGA TOUR
Po U.S. Open nás čeká Travelers Championship s hvězdným obsazením

Po U.S. Open, kde triumfoval Gary Woodland, nás čeká tradiční turnaj Travelers Championship. I letos přilákal do startovní listiny několik hvězdných jmen. Jak vypadají flighty prvních dvou dnů?


Brooks Koepka potvrdil svou mistrovskou formu na majorech, uvidíme ale, zda-li bude silný i na Travelers Championsip. V prvním kole se potká s Tonym Finauem, jenž má od loňské sezóny již pět druhých míst, a s Bubbou Watsonem, který zde hned třikrát triumfoval.

V dalším flightu budou dřívější vítězové tohoto turnaje. Phil Mickelson jej vyhrál dvakrát, naposledy ale zde startoval před šestnácti lety. Hráč, jenž oslavil v minulém týdnu své 49. narozeniny, se pokusí si spravit chuť po nepovedeném U.S. Open.

Spolu ve flightu s ním půjde Jordan Spieth, jenž zde slavil v roce 2017 a následně ovládl i The Open, a také Marc Leishman, který se z titulu na tomto podniku radoval v roce 2012.

Paul Casey při posledních čtyřech startech na Travelers skončil třikrát v TOP 5, z toho dvakrát druhý. Formu bude chtít potvrdit i Jason Day, ten má pro změnu letos v TOP 5 čtyři umístění. Naopak Bryson DeChambeau se stále letos nemůže najít, loni ale na TPC River Highlands obsadil dělenou devátou pozici.

Pravděpodobně nejhvězdnější trio utvoří Patrick Cantlay, Francesco Molinari a Justin Thomas. Cantlay, vítěz Memorialu, zde zahrál v roce 2011 60 ran jako devatenáctiletý amatér. Molinari má za sebou triumf na Arnold Palmer Invitational a tři umístění v TOP 5. To Justin Thomas se vrátil po zranění, ale na U.S. Open cutem neprošel. Nejlépe na Travelers skončil dělený třetí před třemi lety.