Thomas už necítí žádnou bolest. Na Travelers prošel cutem a rád by bojoval o titul

PGA TOUR
Thomas už necítí žádnou bolest. Na Travelers prošel cutem a rád by bojoval o titul

Kvůli zraněnému zápěstí chyběl na golfovém okruhu šest týdnů, nyní ale Justin Thomas necítí žádnou bolest a brzy by se rád dostal do své dřívější formě. Na Travelers Championship bez problémů prošel cutem a v sobotu by rád zaútočil na nejvyšší pozice. 


Bývalá světová jednička měla potíže se zápěstím a kvůli tomu vynechala šest týdnů v řadě. Justin Thomas tak nestartoval například na PGA Championship a pauzu si dal i na Colonialu.

"Mohl jsem tam hrát, ale bylo by to hloupé rozhodnutí. Kdybych tak učinil, mé zápěstí by mě trápilo po zbytek roku. Teď už to ale problémem nebudu, tedy pokud budu dělat správné věci," řekl ještě před startem Travelers Championship Thomas. Podle svých slov je již plně vyléčen.

"Necítím žádnou bolest a dělám všechno naprosto normálně," prohlásil. Nicméně od svého návratu příliš nezáří. Dvakrát neprošel cutem včetně U.S. Open, na Canadian Open skončil dvacátý.

Od konce února nebyl Thomas v TOP 10, to by rád změnil na Travelers Championship. "Můžu vyhrát tři, čtyři turnaje v řadě, víte o tom? Nikdy nevíte, co se může stát. Musím jen tvrdě pracovat a věřit, že se brzy stanou dobré věci," doplnil Thomas, jenž v posledních čtyřech sezónách vždy vyhrál alespoň jeden turnaj.

Na Travelers si zatím nevede vůbec zle. V prvním kole hrál bez bogey za -2, další dvě rány upsal i včera. Sobotní rundu zahájí v 16:25 našeho času po boku Kevina Twaye. Na lídra ztrácí sedm ran, skvělé kolo by mu ale mohlo pomoci do boje o TOP 10.