The Open přidalo do své startovní listiny dalších 14 hráčů

PGA TOUR
The Open přidalo do své startovní listiny dalších 14 hráčů

Na The Open v Royal Portrush nebude chybět rekordman Brendan Grace a účast si díky novému vydání světového golfového žebříčku zajistili i mnozí další. 


Branden Grace je jediným mužem, který v historii The Open zahrál kolo za 62. Stalo se tak před dvěma lety na Royal Birkdale a díky tomuto výbornému kolu nakonec obsadil dělenou šestou příčku.

The Open si zahraje poosmé v řadě, to Charley Hoffman bude startovat pošesté za sebou a Ryan Moore posedmé. Nové vydání světovéhol golfového žebříčku posunulo do Royal Portrush i Joela Dahmena a Coreyho Connerse, pro oba půjde o premiérový start na The Open.

Po šesti letech se vrací do akce Lucas Glover, vítěz U.S. Open z roku 2009. Dalšími kvalifikovanými jsou Emiliano Grillo, Byeong-Hun An, Joost Luiten, Luke List, Tom Lewis, Emiliano Grillo, J.B. Holmes a Scott Piercy. An je momentálně nejvýše postaveným hráčem v žebříčku, konkrétně na 53. místě. 

To Corey Conners je až 82. a z této skupiny dostal pozvánku jako poslední.

I tento týden mají golfisté šanci probojovat se na The Open, které se bude hrát v polovině července. Tři místa jsou volná na Andalucia Valderrama Masters a další tři na Rocket Mortgage Classic. Stačí se umístit v TOP 10.