Ondřej Lieser ambasadorem revolučního produktu Decolt Grand

Ondřej Lieser ambasadorem revolučního produktu Decolt Grand

Nejvýše postavený český profesionál na světovém žebříčku Ondřej Lieser se stal smluvním hráčem projektu GGT Sports. Hlavní součástí tohoto marketingového partnerství je, že se Ondřej Lieser stává ambasadorem revolučního českého „wheelbagu“ zvaného Decolt Grand.


Filip Bubrle, CEO společnosti, dodává: „Klademe si za cíl neustále překonávat stávající a zastaralé stereotypy. Inovace, vášeň a preciznost v kombinaci s nejvyšší kvalitou a provedením je to, co nás odlišuje od konkurence. Spolupráce s Ondřejem je pro nás svým způsobem přelomový okamžik, nejen z obchodních ale i lidských důvodů. Nenásilná propagace naše produktu během turnajů evropské úrovně je pro nás jedním z cenných propagačních kanálu, kde spoluhráči zažijí náš Decolt Grand přímo v akci.. “

Ondřej Lieser si nové spolupráce velmi váží: „Nikdy jsem se nebál ničeho nového a Decolt Grand je opravdu přelomová záležitost. Už se těším jak mi pomůže cestovat a také přispěje k větší herní pohodě na hřišti. Navíc mám radost, že se česká značka prosazuje ve světě je mi ctí ji na té cestě doprovázet..“ 

Golf Geum Sport je budovaná strategická platforma, prostřednictvím které společnost Golf Geum Technology plánuje poskytovat špičkovým hráčům a nadějím manažerské služby, zázemí a finanční podporu. Z velké míry se jedná „navracení do golfu“. Golf Geum Sport má ovšem také obchodní cíle. „Díky této platformě jsme schopni našim stávajícím a budoucím klientům, partnerským společnostem, ale také individuálním zájemcům nabízet sportovní a společenské zážitky s našimi hráči, které by sami asi získávali jen velice obtížně“ dodává Alan Babický, ředitel prodeje a marketingu GGT.

Ondřej Lieser (27) patří již několik k českým nejlepším a také nejvýraznějším hráčům. K profesionálům přestupoval v roce 2012 s plusovým handicapem 3,6. Což je nejnižší přestupový handicap v historii PGAC. Vyhrál prakticky všechny významné podniky na domácí půdě, od Mistrovství profesionálů na rány, přes WGM Open, až po celkové vítezství na Czech PGA Tour. V loňském roce zvítězil na Kaprun Open na Pro Golf Tour a jeho hvězda konečně začíná stoupat směrem k evropské špičce. Aktuálně svůj čas dělí mezi Pro Golf Tour a Challenge Tour.

Golf Geum Technology je designové studio a výrobce luxusních golfových „vozíků.“ Na základě českého inovativního řešení produkt Decolt Grand nahrazuje tradiční kombinaci golfový bag a vozík, a vytváří zcela novou kategorii. Zcela neotřelé technologické řešení všech částí a detailů v dokonalém technologickém provedení a zahalené do luxusního designu nabízí organickou čtyřkombinaci: přenosný bag, manuální vozík se dvěma nebo se třemi koly a elektrický vozík na dálkové ovládání. Inovace, prvotřídní materiály a přelomové technologie zaručují to, co dosavadní kombinace bag a vozík nemůže přinést: minimální hmotnost, maximální skladnost, nepřekonatelnou stabilitu, bleskurychlé sestavení a snadnou přepravu. Jednoduše řečeno: naprostá novinka a mezník v historii golfového vybavení.  Na český trh byl Decolt uveden v srpnu 2018, na německý trh v lednu 2019 a postupně se stává kultovním hitem i v jiných zemích 3 kontinentů. Více informací o produktu i společnosti získáte na www.golfgeum.com popř. na YouTube.

 

Kontakt pro další informace:

Ing. Alan Babický, MBA

Tel. 737 254 445

babicky@golgeum.com