Knox se chystá na obhajobu. Má hra je dobrá, říká před Irish Open

Knox se chystá na obhajobu. Má hra je dobrá, říká před Irish Open

Loni dvěma neuvěřitelnými putty obral o vítězství Ryana Foxe, nyní by rád Russell Knox zopakoval svůj triumf na Irish Open. Před zítřejším startem se cítí dobře a svou hru rozhodně nepovažuje za špatnou. I když výsledky zatím schází. 


Russell Knox loni na Dubai Duty Free Irish Open zvítězil po neuvěřitelném závěru, kdy na osmnáctce proměnil více než dvanáctimetrový putt a vynutil si play-off.

V něm hned na první jamce předvedl téměř identický putt a Ryan Fox tak smolně skončil až na druhé pozici. Nyní si Russell Knox chce dojít pro obhajobu.

Od svého loňského úspěchu další vítězství na své konto nepřidal, svou hru ale považuje za solidní. "Byl to bláznivý konec turnaje, naštěstí jsem byl na správném konci. Nikdy na to nezapomenu. Zopakovat takové putty, to byl splněný sen. Nikdy nezapomenu na tu atmosféru, na dav, na všechno. Na oslavy, bylo to neskutečné," prohlásil před svou obhajobou skotský golfista.

"Myslím, že každý aspekt mé hry je velmi dobrý. Ale žádný velký ohňostroj to není. Není tam žádná velká slabost, ale musím spojit všechny čtyři dny dohromady. Jsem rád, že jsem neprošel jen málo cuty, ale některé turnaje musím proměnit ve větší úspěch," dodal Knox s tím, že se zatím jedná v jeho podání o velmi zvláštní rok.

V prvních dvou kolech bude hrát po boku dvou velkých hvězd, ve čtvrtek a v pátek se představí vedle Tommyho Fleetwooda a Shanea Lowryho, který na Irish Open triumfoval před deseti lety.