Luxusní bydlení u golfového rezortu Malevil pod Lužickými horami

Luxusní bydlení u golfového rezortu Malevil pod Lužickými horami

Jednou z velmi zajímavých oblastí Českého severu je bezesporu oblast Lužických hor. A právě do překrásného údolí Lužických hor zasadili majitelé v roce 1998 nově otevřený ranč Malevil. Výstavbou golfového hřištězapočatou zkraje milénia a postupným rozvojem ranče se Malevil stalatraktivním centrem odpočinku nejen pro golfové nadšence.


Není tedy divu, že jsouHeřmanice v Podještědí vyhledávanýmmístem jak pro víkendové, tak pro rezidenční bydlení.To se týká i původní hájovnyumístěné dvě stě metrů za jamkou č. 1 zdejšího golfového hřiště,kterou v roce 2009 pro současného majitele zrekonstruovala architektka Yvona Bělíková.Od základu velmi pečlivě zrekonstruovaný dům stojící na pozemku o rozloze 3.559 m2 je sice velmi blízko golfu, ale díky své poloze obklopené lesem poskytuje naprosté soukromí. Mnoho golfistů o něm dokonce ani neví.

Proměna původní hájovnyv luxusní secesní vilu hydroizolací počínaje a výměnou střechy konče dala budově osobitý stylový ráz, který snese měřítko vysoké kvality. Kompletní dobudování půdy na samostatný prostor pro děti nebo návštěvy, přístavba dřevěného zádveří, upravené okolí domu zejména obnovou starého rybníčku a dostavbou jednoduchého altánu s ohništěm, to vše dotváří charakter rodinného sídla.Topení kombinací ohřevu vody z tepelného čerpadla vzduch-vzduch a elektřinyposkytujerozumnou energetickou náročnost.

Romantizující jednoduchá dekorativnost interiéru byla provedena nejen stylově, ale i účelně.Rozlehlé a útulné přízemí tvoří dámský pokoj ve francouzském stylu sousedící s pánským „gentlemen club“ pokojem a také s kuchyní s jídelnou. Ložnice s terasou a vlastní koupelnou a šatnou, dětský pokoj s vlastní koupelnou a šatnou a pokoj pro hosty v patře pak nabízejí příjemný autonomní komfort.Dva herní pokoje v půdním prostoru slouží jako herní zóna nejen pro mladé.

Již z popisu je zřejmé, že v této luxusní secesní vile jednoduše naleznete oázu klidu a pohodlí pro náročné. Žádný popis však nevystihne genia loci tohoto místa.

Pro prohlídku kontaktujte Ing. Jiřího Hrušku (+420 602 439 243, jiri.hruska@century21.cz).

Více vč. videoprohlídky ZDE