V Illions vede Vegas, albatros pro Glovera

PGA TOUR
V Illions vede Vegas, albatros pro Glovera

Turnaj John Deere Classic vede po dvou kolech Jhonattan Vegas (-13), ránu turnaje ale předvedl Američan Lucas Glover. Na pětiparové jamce zahrál albatros.


Jhonattan Vegas v turnaji ještě nezahrál bogey. V prvním kole na pětce připsal double-bogey, k tomu ale zaskóroval hned patnáctkrát. A se skóre -13 tak před Moving day vede.

Jednu ránu ztrácí Andrew Landry a dvě Lucas Glover. Ten zahrál včera fantastické, bezchybné kolo za 64 (-7). Na pětiparové desítce navíc zahrál neuvěřitelnou ránu z 255-ti yardů. Míček po druhé ráně skončil v jamce a Glover si tak připsal albatros. 

Pouze v paru hrál včera Matthew Wolff a útočit tak bude až z děleného 51. místa. Stejné skóre má i Viktor Hovland, jenž pokračuje ve vynikajících výkonech.

Golfisté s výsledkem -2 mají smůlu, o víkendu budou chybět. Dále tak nepokračují například Kevin Tway, Alex Čejka, Hunter Maham, Cameron Champ a taktéž Ho-Sung Choi. Ten přitom ve čtvrtek zahrál za -1 a na svůj první cut v kariéře na PGA Tour mohl pomýšlet. V pátek ale dvě rány ztratil a víkend se jej tak netýká.

274. hráč světového žebříčku ale znovu bavil. Především svým švihem a následnými pohyby.