Jiménez dosáhne na magickou hranici. Projde na The Open cutem?

PGA TOUR
Jiménez dosáhne na magickou hranici. Projde na The Open cutem?

Miguel Ángel Jiménez by za normálních okolností na The Open Championship letos nestartoval. Díky vítězství na seniorském majoru tomu ale bude tento týden na Royal Portrush jinak. 


Miguel Ángel Jiménez na European Tour triumfoval hned jednadvacetkrát, před pěti lety ale oslavil padesátku a zamířil tak na Champions Tour. A loni se dočkal velkých úspěchů.

Získal pro sebe hned dva majory, v St. Andrews dokonce urval titul na Senior Open Championship a vybojoval si tím tak místenku na The Open Championship, které začne už zítra v Royal Portrush.

Sympatický španělský golfista si vzal na tréninková kola svůj oblíbený doutník, fanoušky pobavil svou typicky nezvyklou rozcvičkou a rozhodně mu nechyběla ani dobrá nálada. Díky zítřejšímu startu se navíc Jiménez zapíše do historie European Tour.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

????Royal Portrush Golf Club @theopen Miguel’s 7️⃣0️⃣0️⃣ start on the @europeantour (????via @pinggolfeurope ) #TheOpen

Příspěvek sdílený Miguel Angel Jimenez (@miguelangeljimenez_golfer),

Jako druhý golfista totiž absolvuje 700. turnaj na této Tour. Více turnajů odehrál už pouze Angličan Sam Torrance. Ten absolvoval 706 podniků, z nichž 21 opanoval.

Jiménez vstoupí do The Open Championship ve 12 hodin a 37 minut a v úvodních dvou kolech mu budou nejblíže Američan Tom Lehman a Chilan Joaquin Niemann. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

7⃣0⃣0⃣ European Tour starts Miguel Ángel Jiménez (@jimenezgolf) will become the second player in Tour history to reach the milestone this week.

Příspěvek sdílený European Tour (@europeantour),