Homa se obořil na fantasy hráče. Výsledek ale zřejmě bude uspokojivý

PGA TOUR
Homa se obořil na fantasy hráče. Výsledek ale zřejmě bude uspokojivý

Po prvním nepovedeném kole na St. Jude Invitational musel Max Homa odpovídat na komentáře fantasy hráčů, kteří amerického hráče kritizovali za jeho hru. Výsledek konverzace ale zřejmě nakonec bude uspokojivý. 


Ve svém fantasy týmů mělo Maxe Homu zřejmě hodně hráčů. Po prvním kole za 74 (+4) se tak ocitl pod palbou kritiky. Odezva na sebe nenechala dlouho čekat a Homa vše vyjádřil jediným smajlíkem.

"Jen jsem poopnul na lidi, kteří mi říkali, že musím hrát lépe kvůli jejich fantasy sestavě," uvedl Homa. Ten ale hráčům poradil, aby spíše sázeli na někoho jiného.

"Je to jednoduché, nevybírejte mě. Není to tak těžké. Ty lidi neznám. Doufám, že na mě vyděláte peníze, ale pokud ne a prohrajete, není to moje chyba. Je to vaše chyba. Vyberte si lepšího hráče. Vyberte Roryho," zmínil Homa McIlroye, jenž je po dvou kolech se skóre -4 na dělené třinácté pozici.

Konverzace se ale nakonec obrátila a zřejmě vyústila v pozitivní závěr. Jeden z fanoušků amerického golfisty totiž vyzval, aby fantasy hráči raději dali dar pro výzkumnou nemocnici v St. Jude, která přijímá dary i od golfových hráčů.

Homa se zavázal dát 200 dolarů za každé birdie, 500 dolarů poté za každý eagle. "Nemyslím si, že dám eagle. Proto za něj dám 500 dolarů," řekl s úsměvem na tváři.

"Čtení s porozuměním není nejlepší dovednost, kterou na Twitteru někteří lidé mají. A možná nepíšu dostatečně dobře. Nejde o to, že bych neměl rád fantasy sport, sám hraji fantasy fotbal. Bylo příjemné vidět v diskuzi správné lidi a získat nějaké peníze pro dobrou věc," doplnil Homa.

Ten jde do víkendu se skóre +7 a na umístění v TOP 20 ztrácí propastných deset ran. V úvodních dvou dnech ale díky pěti birdie získal pro dobrou věc 1000 dolarů a o víkendu se pokusí tuto částku mnohonásobně zvýšit.

Twitter Maxe Homy a jeho reakce na kritické zprávy od fanoušků