Woods se rozhodl. Kdy jej uvidíme opět v akci?

Tiger Woods
Woods se rozhodl. Kdy jej uvidíme opět v akci?

Po nepovedeném The Open Championship si dal Tiger Woods od golfu pauzu, již brzy jej ale uvidíme zpět v akci. Vítěz letošního Masters potvrdil start v úvodu play-off FedEx Cupu. 


I kvůli potížím see zády Tiger Woods své plány přehodnotil. Po The Open, kde neprošel cutem a kde měl právě se zády problémy, se rozhodl nestartovat na WGC-FedEx St. Jude Invitational.

Na startu nebude ani dnes, kdy začíná Wyndham Championship. Včera se ale rozhodl, že první dva turnaje play-off FedEx Cupu nevynechá. Woods tak bude hrát v příštích dvou týdnech na Northern Trust a BMW Championship.

Letos se stane teprve podruhé, že Woods bude hrát ve dvou týdnech po sobě. V únoru obsadil na Genesis Open dělené patnácté místo a následně skončil dělený desátý v Mexiku na turnaji World Golf Championships-Mexico Championship.

Světová pětka by samozřejmě ráda startovala i na posledním turnaji sezóny, tedy Tour Championship. K tomu ale bude potřebovat získat nějaké body. Momentálně je totiž Woods v žebříčku FedEx Cupu na 27. místě a je jasné, že si po tomto týdnu nepolepší. O závěrečný podnik letošní sezóny PGA Tour tak bude muset ještě zabojovat.