Spieth půjde s Caseym, na Morikawu čeká parťák Wolff

PGA TOUR
Spieth půjde s Caseym, na Morikawu čeká parťák Wolff

Wyndham Championship má i letos ve startovním poli několik golfových světových es. Jordan Spieth bojující o důležité body do pořadí FedEx Cupu v prvních kolech změří síly s Paulem Caseym, zajímavou konfrontaci uvidíme i mezi dvěma nováčky, kteří již letos slavili vítězství. 


V roce 2011 zde Webb Simpson slavil své první vítězství na okruhu a při posledních pěti účastech zde čtyřikrát skončil v TOP 6. V úvodních dvou kolech jej čeká boj s Patrickem Reedem, jenž o dva roky poté porazil v play-off Jordana Spietha, a také se Si Woo-Kimem, který zde triumfoval v roce 2016.

Matthew Wolff porazil Collina Morikawu na 3M Open a získal pro sebe nečekaný triumf. Ani Morikawa ale příliš dlouho nečekal, dočkal se při svém šestém startu na Barracuda Championship. Pro následující dva dny je pořadatelé dali do jednoho flightu, třetím ve skupině bude Adam Long, jenž se letos taktéž dočkal svého prvního titulu, když porazil všechny své soupeře na Desert Classic.

Po Simpsonovi je druhým největším favoritem na titul Jordan Spieth. Ten chce bojovat o Tour Championship a proto do svého programu vložil právě Wyndham Championship.

Na úvod jej čeká konfrontace s Paulem Caseym, jenž uspěl letos na Valspar Championship, a Charlesem Howellem III, který na podzim ovládl RSM Classic. Spieth zde naposledy startoval v roce 2013, kdy jej v play-off přemohl Patrick Reed. Zatím šlo také o jediné Spiethovo vystoupení na tomto turnaji. 

Sledovat budeme i obhájce titulu Brandta Snedekera, který zde loni v úvodním kole zahrál 59 úderů! Ve čtvrtek a v pátek poměří síly s Billym Horschlem a Chezem Reaviem.