Woods změří síly s Postonem, Koepka půjde znovu s McIlroyem

PGA TOUR
Woods změří síly s Postonem, Koepka půjde znovu s McIlroyem

Úvodní podnik play-off FedEx Cupu The Northern Trust rozehraje 122 nejlepších hráčů z letošní sezóny. Vítěz posledního turnaje JT Poston si na úvod zahraje s Tigerem Woodsem, skvělých trojic je ale o poznání více. 


Největší pozornost zcela jistě bude přitahovat Tiger Woods. Ten nehrál od The Open, kde si navíc stěžoval na bolest zad. Woods je nicméně zpět a zavázal se i k tomu, že bude startovat taktéž na BMW Championship.

Dodejme, že Woods klesl na 28. místo pořadí FedEx Cupu a pokud se bude chtít pokusit o obhajobu Tour Championship, bude muset v následujících dvou týdnech zabrat. V úvodních dvou dnech mu společnost budou dělat Scott Piercy a taktéž JT Poston, který se v minulém týdnu zapsal do historie, když na Wyndham Championship zahrál čistý turnaj bez jediné chyby.

Nejzářivějším flightem v úvodních dvou dnech bude trio lídrů FedEx Cupu. Vedoucí hráč Brooks Koepka si znovu zahraje po boku Roryho McIlroye, třetím do party bude Matt Kuchar, který vedl FedEx Cup především v úvodu sezóny.

První dva dny spolu sehrají i další tři hráči pořadí FedEx Cupu, tedy Xander Schauffele, Gary Woodland a Patrick Cantlay. A ještě jeden flight se třemi hráči v TOP 10, proti sobě se postaví Dustin Johnson, Webb Simpson a Jon Rahm. Mezi elitní desítkou je i devátý Paul Casey, ten ale na turnaji startovat nebude.

Pozornost budou poutat i Justin Thomas, Bryson DeChambeau a Tommy Fleetwood, pozorně budeme sledovat také trio Rickie Fowler - Justin Rose - Marc Leishman. 

Po triumfu na The Open se vrací také Shane Lowry, jenž o 13 bodů drží dvacátou pozici. Jeho spoluhráči budou ve čtvrtek a v pátek Kevin Kisner a Adam Scott.