Lowry našel další plus. První kolo po vítězství na majoru mu navíc vyšlo

PGA TOUR
Lowry našel další plus. První kolo po vítězství na majoru mu navíc vyšlo

Shane Lowry se po slavném vítězství na The Open vrátil na Tour a hned první kolo na The Northern Trust mu vyšlo velmi dobře. Po svém triumfu navíc našel další plus. 


Dva týdny naplno slavil, vždyť se zrovna stal major šampiónem. Oslavy podle slov Shanea Lowryho nebyly nijak náročné, golfu ale moc nedal. Nyní je nicméně zpět a startuje na prvním turnaji play-off FedEx Cupu, tedy The Northern Trust.

Ještě před úvodním kolem se ale nechal slyšet, že jeho vítězství má ještě jedno další, netušené plus. "Jsem rozhodně více uznávaný nyní a dokonce, když nyní přijedu na turnaj, nepletou si mě s Beefem (Andrew Johnstonem), ani s J.B. Holmesem," řekl Lowry s úsměvem na tváři.

"To je plus," dodal na toto téma Lowry, podle kterého se ale jinak jeho život příliš nezměnil. Navíc si stále uvědomuje, že na své hře musí neustále pracovat. "Ano, je zřejmé, že jsem vyhrál The Open a jsem major šampión, ale to mi nedává dar od boha odejít a nasázet zde v prvním kole 65 ran," dodal Lowry.

65 to sice skutečně nebylo, s úvodní rundou ale na The Northern Trust může být spokojený. Hned na úvodní jamce zahrál Lowry birdie, po dabláči na pětce ale byl už +2. V dalším průběhu ale zapsal čtyři birdie a se skóre -2 se dostal do třetí desítky průběžného pořadí.