Woods dorazil do Medinah, pro Atlantu potřebuje vynikající výsledek

Tiger Woods
Woods dorazil do Medinah, pro Atlantu potřebuje vynikající výsledek

Kvůli napětí v zádech se rozhodl odstoupit z The Northern Trust, druhý turnaj play-off FedEx Cupu ovšem nevynechá. Na BMW Championship nicméně potřebuje Tiger Woods vynikající umístění k tomu, aby mohl při závěrečném podniku sezóny obhajovat své vítězství.


Tiger Woods dorazil do Medinah Country Clubu, kde se BMW Championship uskuteční, v úterý kolem jedné hodiny místního času. Je tedy zřejmé, že po odstoupení z The Northern Trust je znovu připraven bojovat.

Je ale otázkou, jak na tom nyní zdravotně je. Poprvé by si vítěz The Masters měl celou osmnáctku prohlédnout ve středu ráno při Pro-Amu, následně jej čekají dvě kola po boku Billyho Horschela a C.T. Pana.

Woods momentálně obývá 38. pozici v žebříčku FedEx Cupu a pokud chce za týden obhajovat titul na Tour Championship, bude muset výrazně zabrat. Aby měl stoprocentní jistotu, musí skončit do jedenáctého místa. Poté by záviselo na tom, jak si povedou ostatní hráči okolo třicáté pozice.

Tiger Woods je pětinásobným vítězem BMW Championship, které se dříve hrálo jako Western Open. V Medinah poté triumfoval dvakrát v rámci PGA Championship. A to konkrétně v letech 1999 a 2006. Na hřiště tak má krásné vzpomínky.