Mrůzek půjde po boku Dubuissona, připraveny jsou i dva světové flighty

Mrůzek půjde po boku Dubuissona, připraveny jsou i dva světové flighty

Filip Mrůzek pro úvodní dvě kola Czech Masters "vyfasoval" britsko-francouzské duo Stephen Gallacher - Victor Dubuisson. Na nejlepší flight se může zcela jistě těšit Stanislav Matuš, zajímavé parťáky ale mají i další čeští hráči. 


Jako první z českých reprezentantů se do Albatrossu pustí Jan Cafourek, jeden z adeptů na úspěšné zdolání cutu. Cafourek začne z desítky, podobně jako většina ze třinácti českých hráčů.

Z desítky půjde celkem devět hráčů. O čtyřicet minut později čeká úvodní odpal Stanislava Matuše, jenž poměří síly s hvězdnou dvojicí Bernd Wiesberger - Andrea Pavan.

V 8:45 taktéž z desítky vyjde Michal Pospíšil, o půlhodiny poté z jedničky Lukáš Tintěra a z desítky Šimon Zacha. Další flighty s českým obsazením budou následovat až odpoledne.

Ve 12:25 se z jedničky představí Jakub Bareš, za dvacet minut vystartují Aleš Kořínek (10) a Filip Mrůzek (1). Toho čeká zajímavé seskupení se Stephenem Gallacherem a Victorem Dubuissonem.

Z desítky půjdou i Petr Hrubý, Jiří Zuska a Filip Ráže, z jedničky poté pět minut po půl druhé Daniel Suchan. Za soupeře mu půjdou Soren Kjeldsen a Oliver Fischer. Jako poslední z českých zástupců vystartuje ve 13:55 Petr Gál.

Zřejmě nejhvězdnější flight na nás čeká v 8 hodin a 5 minut, kdy se na týčko desáté jamky postaví Pádraig Harrington, Lee Westwood a Thomas Pieters.

Hlavní hvězda turnaje, tedy Ernie Els, odstartuje ve 13 hodin a 5 minut spolu s Eddiem Pepperellem a Thomasem Bjornem. Deset minut před nimi půjde další hvězdný flight ve složení Jamie Donaldson - Haydn Porteous - Andrew Johnston. Máme se tak rozhodně na co těšit.