Czech Masters: Els končí, Pepperellovi zlepšení nepomohlo

Czech Masters: Els končí, Pepperellovi zlepšení nepomohlo

Lee Westwood, Andrea Pavan, Bernd Wiesberger, Thomas Pieters a Pádraig Harrington jsou momentálně na hřišti, další dvě hvězdy už ale své druhé kolo mají za sebou. A bohužel se příliš nevyvedlo. 


Eddie Pepperell zahrál v prvním kole +1 a dnes se tak musel výrazně zlepšit. Anglický golfista přidal tři birdie a celkově jich zahrál pět, přesto se zlepšení nedostavilo.

Čtyři bogey znamenají konečný výsledek v paru a Eddieho tak o víkendu neuvidíme. Cutem poté zcela jistě neprojde ani největší hvězda turnaje, Jihoafričan Ernie Els. Vítěz čtyř majorů začal solidně a hned na jedenáctce (pro flight číslo 19 šlo o druhou jamku) zahrál birdie a dostal se na úroveň paru.

V dalším průběhu kola už ale Els žádné další birdie nepřidal. Na trojce a šestce místo toho chyboval a s celkovým výsledkem +2 skončí hluboko v poli poražených.

Ve flightu s touto dvojicí šel Dán Thomas Björn a ten jako jediný víkend stráví na Albatrossu. Björn znovu vyrobil jedinou chybičku a s průběžným skóre -3 se o víkendu pokusí probojovat mezi nejlepší.