Do Atlanty vstoupí z nejlepší pozice Thomas, favoritem nicméně zůstává Koepka

PGA TOUR
Do Atlanty vstoupí z nejlepší pozice Thomas, favoritem nicméně zůstává Koepka

FedEx Cup může po druhém turnaji play-off vyhrát už jen třicet nejlepších. Z nejvýhodnější pozice míří do Atlanty Justin Thomas, příležitost ale mají i další. 


Justin Thomas se letos dočkal prvního titulu, díky prvnímu místu na BMW Championship se ale dostal na první místo ve FedEx Cupu. Díky tomu tak Tour Championship odstartuje z první pozice se skóre -10.

Druhou pozici obsadil Patrick Cantlay, ten ztrácí na Thomase dva údery. O další ránu zpět je Brooks Koepka, jenž je nadále pokládán za hlavního favorita na celkový triumf. Čtvrtou pozici a skóre -6 drží Patrick Reed, se skóre -5 odstartuje Rory McIlroy.

Další hráči včetně Jona Rahma a Matta Kuchara odstartují se skóre -4, na Dustina Johnsona a další čtyři hráče čekají tři rány pod par, úřadující šampión Justin Rose bude startovat s výsledkem -2, na Tommyho Fleetwooda čeká jeden úder pod par a pětice s Brysonem DeChambeauem v čele začne s parem. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Justin Thomas will start the TOUR Championship at 10-under with the new #FedExCup format. Here’s how it will be structured across the board.

Příspěvek sdílený Golf Channel (@golfchannel),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Next up: Atlanta.

Příspěvek sdílený TOUR Championship (@playofffinale),