Ancer jako první Mexičan na Presidents Cupu, Američané s Kucharem i DeChambeauem

PGA TOUR
Ancer jako první Mexičan na Presidents Cupu, Američané s Kucharem i DeChambeauem

Po BMW Championship se rozhodlo o tom, kterých osm hráčů bude na Presidents Cupu reprezentovat výběr Spojených států amerických a tým mezinárodních hráčů. 


Po BMW Championship se nic nezměnilo. Do nejlepší osmičky USA, která se automaticky kvalifikuje do Presidents Cupu, se dostali Brooks Koepka, Justin Thomas, Dustin Johnson, Patrick Cantlay, Xander Schauffele, Webb Simpson, Matt Kuchar a Bryson DeChambeau.

Mezinárodní výběr budou reprezentovat zcela jistě Marc Leishman, Hideki Matsuyama, Louis Oosthuizen, Adam Scott, Haotong Li, C.T. Pan, Cameron Smith a také Abraham Ancer, který se stane prvním Mexičanem na tomto turnaji. 

Další čtyři hráče oznámí oba kapitáni 4. listopadu. Tiger Woods samozřejmě uvažuje i o sobě, ve hře jsou i Gary Woodland, Tony Finau, Rickie Fowler či Patrick Reed.

Woods oznámí své čtyři kapitánovy výběry 4. listopadu a v současnosti tento seznam potenciálních kandidátů zahrnuje Garyho Woodlanda (č. 9), Tony Finau (Bo. 10), Rickie Fowler (č. 11), Patrick Reed (č. 12) a Woods č. 13.

Ernie Els má taktéž několik možných voleb. Do úvahy přichází Jason Day, Jazz Janewattananond, Sungjae Im, Si Woo Kim, Emiliano Grillo (19th) a Kiradech Aphibarnrat. Ve hře by byl i Rory Sabbatini, ten ale od nové sezóny reprezentuje Slovensko. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

The top 8 in the U.S. and International standings have officially earned a spot in the @PresidentsCup.

Příspěvek sdílený PGA TOUR (@pgatour),