Golf Resort Hluboká s novou klubovnou!

Golf Resort Hluboká s novou klubovnou!

Asi nejpodstatnější informací a událostí letošní sezóny 2019 v  Golfovém Resortu Hluboká rekonstrukce stávající a stavba nové části klubovny. Z původně plánovaných cca 250 m² se nakonec klubovna zvětšila více než o dvojnásobek na cca 600 m². V prvním patře se nachází prosklená restaurace s krbem o kapacitě 80 – 100 osob, dále klubový salónek pro cca 15 – 20 osob. Rovněž byly zvětšeny kapacity kuchyně a WC pro hosty restaurace a hřiště. Budova je klimatizována a vybavena ústředním vytápěním, proto předpokládáme nejen celoroční provoz recepce, ale i restaurace. 


 

V přízemí jsou vybudovány dámské a pánské šatny, sprchy, toalety. Také je zde možné si pronajmout caddy boxy pro úschovu bagů s vozíky, včetně možnosti dobíjení baterií. Věříme, že klubovna bude nyní splňovat všechny požadavky a představy i těch nejnáročnějších klientů.

V současné době zabírá rozloha Golfového Resortu přes 1000 m². Vzhledem k současným parametrům je Golf Resort Hluboká nad Vltavou ideálním místem pro organizaci firemních turnajů, teambuildingů, svateb a mnoha dalších nezapomenutelných akcí. 

klubovna-3_1

Golfové hřiště v Hluboké nad Vltavou se rozprostírá v nádherném přírodním prostředí na jihu Čech pod zámkem Hluboká, na ploše 68 ha a zahrnuje 18 jamkové mistrovské hřiště (PAR 72), 9 jamkové veřejné hřiště (PAR 30) a velký částečně krytý Driving range. Pravidelně bývá hřiště oceňováno v renomované anketě časopisu Golf Digest v kategoriích Hřiště roku a Jamka roku. 

SPORT, RELAXACE,  ROMANTIKA POD ZÁMKEM, 

RESTAURACE S NEJLEPŠÍM VÝHLEDEM, KOMFORTNÍ ZÁZEMÍ

TO JE GOLFRESORT HLUBOKÁ!!!!!