Golf dává a bere. Na Q-School to poznal i Evan Grenus

Golf dává a bere. Na Q-School to poznal i Evan Grenus

Dvaadvacetiletý golfista Evan Grenus o víkendu moc dobře poznal, že golf sice dává, často ale také bere. Na Q-School v boji o kartu na Korn Ferry Tour zahrál těžko uvěřitelné kolo. 


Evan Grenus letos oslaví třiadvacáté narozeniny a rád by si k nim nadělil kartu na Korn Ferry Tour. Grenus tak hraje Q-School, kde má za sebou skutečně nevídané kolo.

Rodák z Manchesteru ve státě Connecticut začínal na desítce a okamžitě si připsal birdie, když zavěsil svou wedgí z osmašedesáti yardů. Na dvanáctce hrál dokonce eagle, který trefil z ještě větší vzdálenosti. Jeho míček uletěl vzdálenost 140 yardů.

Po dvou chybách a jednomu birdie přišly na řadu čtyři hrozivé jamky. Na tříparové sedmnáctce zahrál tripláče, následovalo double-bogey a na úvodních dvoj jamkách další devítky bogey.

Na čtyřce z toho bylo sice birdie, ránu ale připsal na šestce. Tři jamky před koncem byl +5, nakonec ale ztratil jedinou ránu. Wedge opět zafungovala skvěle a na sedmičce zahrál další eagle. Na devítce poté železem trefil míček přímo do jamky z neuvěřitelných 237-mi yardů. 

Bláznivé kolo tak završil fantastickým úderem. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

in summary: 3 Eagles,3 holed Irons 1 Triple,1 Double,4 Bogey and 5 Pars Via : mondayqinfo

Příspěvek sdílený ₲ØⱠ₣ Ø฿₴Ɇ₴₴łØ₦ (@golf.obsession),