Nejlepší rány Porsche European Tour

Nejlepší rány Porsche European Tour

Na Porsche European Open slavil titul Paul Casey a jeden z jeho úderů se objevuje ve výběrů pěti nejlepších ran celého turnaje. Fantastický byl ale především Španěl Pablo Larrazabal, jenž ukázal své chipovací umění na dvou tříparech. 


Xander Schauffele

Jako hlavní hvězda turnaje Xander Schauffele příliš nezazářil a se skóre +2 obsadil až dělenou 46. pozici. V prvním kole ale ukázal něco ze svého umění, když na sedmnáctce parádně zachipoval rovnou do jamky.

Bernd Wiesberger

Znáte ten pocit, když trefíte hole-out ze 177-ti yardů a ani o tom nevíte? Bernd Wiesberger ve druhém kole dlouho netušil, že na čtyřparové třináctce zaznamenal eagle. I ten mu nakonec dopomohl k dalšímu skvělému výsledku, Rakušan skončil na samostatné páté příčce.

Pablo Larrazabal

Třetí kolo, sedmnáctá jamka a druhá rána z těžké pozice v roughu. Výsledkem je parádní chip a birdie. Španělský golfista i díky tomuto počinu nakonec zaostal za Caseym o pouhé čtyři rány.

Pablo Larrazabal

Pablo Larrazabal podruhé. Ve finále se mu podobný kousek povedl na osmičce, kdy znovu na tříparu skóroval z těžké pozice a bez putteru. Celkově obsadil zkušený golfista dělené 7. místo.

Paul Casey

To nejlepší na závěr? Paul Casey si titul zajistil i díky skvělému puttu na šestnáctce. Díky němu totiž zapisoval birdie, které jej posunulo o ránu před ostatní soupeře. A tento minimální náskok už nepustil.