Po dvou týdnech je PGA Tour zpět! Koho uvidíme v The Greenbrier?

PGA TOUR
Po dvou týdnech je PGA Tour zpět! Koho uvidíme v The Greenbrier?

Krátká pauza je u konce, už ve čtvrtek se rozjíždí nová sezóna PGA Tour. Na turnaji A Military Tribute at The Greenbrier uvidíme ihned několik hvězd v čele s Brysonem DeChambeauem.


Pouhé dva týdny se PGA Tour odmlčela, nyní je ale zpět s novým ročníkem. Úvodním turnajem nové sezóny bude A Military Tribute at The Greenbrier.

Původně se tento turnaj hrál na začátku července, nyní byl přesunut na září. Právě tento turnaj tak zahájí jedenáctiměsíční rozvrh, který jako obvykle skončí v East Lake.

Hlavním favoritem turnaje bude bezpochyby Bryson DeChambeau, jenž se turnaje účastní jako jediný z elitní desítky. DeChambeau zde hrál pouze jednou, před dvěma lety skončil v Západní Virginii na dělené 14. pozici.

Světová čtyřiadvacítka Marc Leishman si zde také otestuje svou formu, hrát zde budou i Sungjae Im a Jason Kokrak, kteří se poprvé dostali loni až na Tour Championship.

O posílení sebevědomí budou usilovat Zach Johnson a Bubba Watson, kteří naopak poprvé na Tour Championship chyběli. Nechybí ani Keegan Bradley, Jimmy Walker, Jason Dufner a John Daly. Titul obhajuje Kevin Na, který zde loni v července slavil po sedmileté odmlce. Tehdy porazil Kellyho Krafta o plných pět ran.

Skvělou formu se pokusí potvrdit Nor Viktor Hovland, který si vybojoval kartu na PGA Tour na nižší instanci, tedy Korn Ferry Tour.