Woods spolupracuje s Timberlakem na podpoře pro Bahamy

Tiger Woods
Woods spolupracuje s Timberlakem na podpoře pro Bahamy

Tiger Woods spolu s Justinem Timberlakem založil nadaci The One Bahamas, která má za cíl vybrat pro hurikánem poničený ostrov 12 milionů dolarů.


Tiger Woods ve spolupráci s Justinem Timberlakem založil organizaci The One Bahamas, která má pomoci poté, co se ostrovem přehnal hurikán Dorian.

Do fondu vložili 6 milionů dolarů a cílem je vybrat minimálně dvojnásobnou částku. Je velice pravděpodobné, že do tohoto fondu přispěje většina světových golfistů. K určité pomoci se již zavázali také Justin Thomas a Dustin Johnson.

"Je to děsivé vidět videa a slyšet příběhy o následcích hurikánu Dorian. Potřeba na Bahamách je velmi reálná," uvedl Woods ve svém prohlášení. Vítěz The Masters z letošního roku tak například spolupracuje i s Royal Bank of Canada či s firmou Nexus.

Woods je každým rokem hostitelem turnaj Hero World Challenge, který se hraje v prosinci v Albany v New Providence. Dorian Albany nijak závažněji nezasáhl a je tak připraven na začátku prosince tento turnaj hostit. Je velmi pravděpodobné, že i v Albany dojde k mnohé pomoci potřebným.