Romo má první šanci na cut. Zmešká kvůli tomu nedělní zápas NFL?

PGA TOUR
Romo má první šanci na cut. Zmešká kvůli tomu nedělní zápas NFL?

Bývalá hvězda NFL Tony Romo v současné době pracuje jako analytik pro CBS a v neděli by se Romo měl hlásit u utkání mezi Minnesotou Vikings a Chicagem Bears. Po prvním kole Safeway Open to ale na pravidelnou analýzu nevypadá. 


Tony Romo dost možná bude muset zrušit své víkendové plány. Bývalý quarterback Dallas Cowboys a současný analytik NFL pro CBS by měl v neděli komentovat utkání mezi Minnesotou Vikings a Chicagem Bears.

Po prvním kole Safeway Open se ale zdá, že by víkend mohl strávit na golfovém hřišti. Romo dostal svou čtvrtou sponzorskou pozvánku na PGA Tour.

Poprvé má ale blízko k tomu, aby si zahrál i o víkendu. Jeho nejnižším skóre do této chvíle bylo 74 na AT&T Byron Nelson v květnu. Jenže včera zahrál Romo v Kalifornii kolo za -2 (70 ran).

Romo tak před pátkem drží fantastickou dělenou 28. pozici. Po prvním kole hraje lépe než vítěz z minulého týdne Sebastian Munoz (-1) či obhájce titulu Kevin Tway (také -1).

"Dnes jsem puttoval velmi dobře. Je to ale jako ve fotbale. Začátek nemusí být moc dobrý, ale pak se z ničeho nic chytnete a najednou to jde lépe a vy jste efektivnější," povídal Romo poté, co v prvním kole zahrál pět birdie a pouze tři bogey.

Na víkend zatím nemyslí, poprvé má ale reálnou šanci zahrát si i další dvě kola. "Je to dobrý problém," dodal.