Cantlay v Las Vegas znovu bojuje o titul, slavnější Koepka cutem neprošel

PGA TOUR
Cantlay v Las Vegas znovu bojuje o titul, slavnější Koepka cutem neprošel

Patrick Cantlay předloni v Las Vegas vyhrál, loni skončil druhý a o titul bude bojovat i letos. První místo dělí s Lucasem Gloverem, Brianem Stuardem a Kevinem Na. 


Předloni zvítězil, loni jej předstihl jen Bryson DeChambeau a letos bude hrát znovu o titul. Patrick Cantlay v Las Vegas září a skóre -12 mu zajistilo po dvou kolech dělené první místo.

Stejné skóre mají i Lucas Glover, Brian Stuard a Kevin Na. Ten včera proměňoval neuvěřitelné putty, upsal celkem devět ran a zahrál také dva eagly.

Ve hře zůstává mládí i zkušenost. Collin Morikawa je na skóre -9, Matthew Wolff na něj ztrácí tři údery. Obhájce titulu Bryson DeChambeau ztrácí na lídra čtyři rány, stejně jako Jim Furyk a Phil Mickelson, který by rád na poslední chvíli zapůsobil na kapitána Presidents Cupu Tigera Woodse.

Cutem naopak neprošel Brooks Koepka. Světová jednička neupsala ve druhém kole jedinou ránu a za cutem zaostala o čtyři rány. Slaví naopak jeho mladší bratr Chase. Ten udržel nervy na uzdě a ačkoliv v závěru kola ztratil tři údery, se skóre -7 může bojovat o umístění mezi nejlepšími.