Na Jeju Island obhajuje titul Koepka, pozornost poutá i jeho bratr

PGA TOUR
Na Jeju Island obhajuje titul Koepka, pozornost poutá i jeho bratr

V Jižní Koreji na turnaji THE CJ CUP @ NINE BRIDGES obhajuje titul Brooks Koepka, pozornost ale znovu přitahuje i jeho mladší bratr Chase. 


Pouhých 78 hráčů se podívá na Jeju Island a na hřiště Nine Bridges Golf Club, kde se od čtvrtka bude hrát prestižní turnaj THE CJ CUP @ NINE BRIDGES.

Ve startovní listině je podle očekávání obhájce titulu Brooks Koepka, ale také překvapivě i jeho mladší bratr Chase. Ten svého slavnějšího bratra porazil před dvěma týdny, kdy v Las Vegas na rozdíl od Brookse prošel cutem a nakonec vybojoval 67. pozici.

Chase si v minulém týdnu odskočil do St. George v Utahu a byl součástí první ze tří etap Q-School Korn Ferry Tour. Během čtyř kol zahrál 14 úderů pod par a prošel do další fáze. 

Nyní si ale může přijít na daleko zajímavější odměny. Koepka si zcela jistě vydělá minimálně 15 600 dolarů, tato suma je určena i pro posledního z celého startovního pole.

Pokud by 1874. hráč světa dokázal vyhrát, zajistil by si kartu na tři roky. Umístění ve špičce by mu zajistilo kartu na sezónu PGA Tour, či Korn Ferry Tour. Příležitost má tak nyní opravdu velkou.

Sponzorskou pozvánku kromě něj obdrželi i dva domácí hráči. V Jižní Koreji budou hrát taktéž Whee Kim a Yongjun Bae.