Johnson už trénuje. Bude moci Woods počítat i s Koepkou?

Johnson už trénuje. Bude moci Woods počítat i s Koepkou?

Jen něco málo přes měsíc zbývá do startu letošního Presidents Cupu. A Tiger Woods jako kapitán amerického týmu musí řešit nepříjemné potíže.


Koleno, koleno, koleno. A tři různé situace. Zatímco Tiger Woods je po artroskopické operaci, zdá se, v plné síle, Dustin Johnson a Brooks Koepka potíže stále řeší.

Přitom již za necelé dva měsíce startuje Presidents Cup, na kterém Woods jako kapitán amerického výběru s hvězdou dvojicí počítá. Před Zozo Championship se vítěz loňského Masters nechal slyšet, že aktuální světová trojka bude na Presidents Cup fit.

"Dustin začíná nyní trénovat. Není sice v plné kondici, ale má za sebou rehabilitaci. Bude v pořádku," je si jistý Woods. U Koepky ale naopak panuje obrovská nejistota.

Po Tour Championship si nechal kmenovými buňkami napravit natrženou šlachu čéšky. Zranění kolena si obnovil na CJ Cupu a po druhém kole z turnaje raději odstoupil. Nyní Woods čeká na podrobné zprávy.

"Chce získávat názory a pohledy od různých doktorů, chce vědět, jaké jsou jeho možnosti. Stejné jsem to měl i já u kolena a zad. Chcete slyšet tolik názorů, kolik můžete, než se rozhodnete, jakou cestou se vydat," uvedl Woods s tím, že definitivní rozhodnutí se dozví jako jeden z prvních.