-84! Čtyřparovou desítku nevyužilo jen osm hráčů

PGA TOUR
-84! Čtyřparovou desítku nevyužilo jen osm hráčů

Fairway na čtyřparové desítce byla na Zozo Championship tak pod vodou, že se vedení turnaje rozhodlo jamku zkrátit o více než 200 yardů. Není tak divu, že jamka byla rozstřílena. 


Desítka měla jako čtyřpar 344 yardů. Polovina fairwaye ovšem byla tak pod vodou, že organizátoři turnaje se rozhodli jamku výrazně zkrátit. Tento čtyřpar tak ve druhém kole měřil jen 140 yardů.

Není tak divu, že se na tomto "čtyřparu" skórovalo o sto šest. Jen osm hráčů tuto jamku nevyužilo ke skórování a zahrálo par (Lee, Schenk, Mitchell, Fleetwood, Frittelli, Kim, Han, Imahira), žádný z hráčů zde ránu neztratil.

Dvaapadesát hráčů zde zahrálo birdie, mezi nimi i Tiger Woods, jenž po dvou kolech vede. Šestnáct hráčů zde poté upsalo hned dvě rány a zaznamenalo tedy eagle.

Jako první se to povedlo Viktoru Hovladnovi, následovala jej další patnáctka (Matsuyama, Morikawa, McIlroy, Grillo, Sabbatini, Hadwin, Reed, Scott, Finau, Moore, Na, Perez, Kozuma, Reavie, Dahmen).

Celkově tak na této jamce bylo zahráno skóre -84! 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

The par-4 10th was shortened to 140 yards due to half of the fairway being underwater. Tag a friend that would still make a bogey 5 ????

Příspěvek sdílený Golf Channel (@golfchannel),