Woods maraton zvládl, vyhráno ještě nemá

PGA TOUR
Woods maraton zvládl, vyhráno ještě nemá

29 jamek během dnešního večera musel odehrát Tiger Woods. Stále ale zůstává v čele, konkrétně o tři rány před domácím Hidekim Matsuyamou. Čtvrté kolo bylo kvůli blížící se noci přerušeno, dohrávat se tak bude v pondělí. 


V Japonsku to dnes bylo extrémně náročné. Tiger Woods nicméně první pozici udržel a je velmi blízko při svém prvním startu v nové sezóně k titulu.

Woods měl dnes pauzu pouhých 48 minut. Přesto do čtvrtého kola vstoupil skvěle a na úvodních jedenácti jamkách upsal další dvě rány. Po jedenáctce byl nicméně turnaj přerušen kvůli blížící se noci. Dohrávat se tak bude v pondělí.

Přesto někteří golfisté už odehráno mají kompletně celý turnaj. Nejlepším z nich je momentálně Shane Lowry (-8), Paul Casey, Patrick Reed a Justin Thomas se dostali na sedm ran pod par a domů už mohou jet i Jason Day a Tommy Fleetwood (-6).

Zpět ale k čelu leaderboardu. Woodse stále stíhá domácí Hideki Matsuyama, jenž má před sebou ještě šest jamek. Momentálně ztrácí tři údery. Další hráči, konkrétně Sungjae Im a Gary Woodland, ztrácejí již šest ran, sedm ran zpátky je poté Rory McIlroy.

Ten zahrál třetí kolo za 63 (-7), v poslední rundě ale upsal již jen jednu ránu a před sebou má navíc už jen dvě jamky. Přesto by znovu mohl skončit v TOP 10 a potvrdit svou úžasnou formu.