VIDEA: Neuvěřitelné trefy ve finále Charles Schwab Cupu

VIDEA: Neuvěřitelné trefy ve finále Charles Schwab Cupu

Scott McCarron v závěru sezóny neměl ideální formu, přesto se stal vítězem Charles Schwab Cupu. Ve finále turnaje Charles Schwab Cup Championship mu neuvěřitelnou ranou pomohl Jeff Maggert.


V průběhu finálového kola turnaje Charles Schwab Cup Championship jsme viděli neuvěřitelné rány. Bernhard Langer na sedmičce neproměnil poměrně jednoduchý putt do birdie, následně ale trefil eso.

Parádní ranou se sezónou se rozloučil také Skot Colin Montgomerie, jenž na poslední jamce trefil hole-out do eaglu. Díky tomu tak obsadil čtvrtou pozici, společně s Miguelem Ángelem Jiménezem, Bernhardem Langerem sa také Joem Durantem.

Famózní trefu na závěrečné jamce zapsal také Woody Austin, díky eaglu nakonec skončil třetí.

O titulu se rozhodovalo mezi dvojicí Retief Goosen - Jeff Maggert. Pokud by zvítězil prvně jmenovaný, získal by i triumf v celém ročníku. Příležitost měl v play-off, kde ale neproměnil metrový putt do birdie.

Rozhodlo se tak až na třetí jamce, konkrétně na sedmnáctce. Goosen z bunkeru poslal nádhernou ránu metr a půl od vlajky, Maggert ovšem trefil míček přímo do jamky. Po čtyřech letech se tak raduje z turnajového titulu a díky němu slaví i Scott McCarron.