Reed už se nehodlá vracet k Ryder Cupu: Mluvili jsme o tom a je to pryč

Reed už se nehodlá vracet k Ryder Cupu: Mluvili jsme o tom a je to pryč

Po nepovedeném Ryder Cupu si Patrick Reed stěžoval na kapitána Jima Furyka, který jej nedal dohromady s Jordanem Spiethem. Dojít mělo i na slovní přestřelku, podle Reeda už je ovšem vše minulostí. 


S Jordanem Spiethem vytvořil Patrick Reed vynikající duo na Ryder Cupu v roce 2016, o dva roky později ale kapitán Jim Furyk toto úspěšné duo rozdělil.

Spekulovalo se o tom, že mezi oběma hráči panují neshody. Reed navíc kritizoval Furyka za rozhodnutí nedat tyto dva hráče dohromady. Podle vítěze Masters z roku 2018 je ale vše již minulostí.

"Vše je minulostí, společně jsme všichni o všem mluvili. Všichni jsme se posunuli dále a nyní se plně soustředíme na to, abychom udělali to, co máme udělat. A to je hrát nejlepší golf, jaký můžeme, získat body a bavit se při tom," prohlásil Reed, jenž od kapitána amerického výběru pro Presidents Cup Tigera Woodse získal divokou kartu.

To Jordan Spieth na turnaji bude chybět, což Reeda mrzí. "Určitě se ale dostane zpět na vrchol," má jasno Reed, který o nominaci pro Presidents Cup bojovat až do úplného konce.

Čtytřikrát z posledních sedmi turnajů skončil v elitní desítce a o nominaci si tak výrazně řekl. "Být jedním z hráčů mimo TOP 8, to znamená nejenom hrát golf, ale hrát ho opravdu dobře. Někam jít a hrát, to opravdu neznamená nic. Musíš to skutečně podpořit dobrou hrou," doplnil rodák ze San Antonia.