Matušovi schází tři rány na European Tour, Mrůzek i přes další výborný výkon končí

Matušovi schází tři rány na European Tour, Mrůzek i přes další výborný výkon končí

Stanislav Matuš neměl daleko od totálního kolapsu. Po čtyřech bogey ale přišel bezchybný další průběh čtvrtého kola a Matuš si tak zahraje o European Tour i v následujících dvou dnech. To Filip Mrůzek cutem neprošel.


Matuš hrál dnes na Lakes Course a po osmi jamkách byl +4. Celkové skóre -2 by na cut rozhodně nestačilo. Jenže následně se Matuš výrazně zvedl a i díky třem birdie si zahraje další dvě kola.

Na kartu pro European Tour v současné chvíli ztrácí jen tři údery.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Unavený ale spokojený! Po 8 kolech kvalifikační školy jsem prošel do finalovych dvou kol jako jediný Čech v historii (kategorie 9 na challenge tour a kategorie 22 na European Tour) a mám možnost bojovat o 25 karet které zajišťují kategorii 17 na EuropeanTour 2020 ve finálových dvou kolech! Chybí mi tři rány a věřte, že do toho dám úplně všechno! Tak mi držte palce ať to vyjde! ✊???????????? hrozně moc bych chtěl poděkovat všem co mě podporují nebo kdy podporovali! Znamená to pro mě hrozně moc a jen díky Vám mám možnost tady být! A samozřejmě nesmím zapomenout na rodinu která za mnou stojí a podporuje v cestě za mým snem! @jana4688 #caddy #ZHLoziska @autosalonklokocka @att.investments @cesky.golf @praguecitygolf @pgaofczechrepublic @titleist @footjoyeurope @relmostofficial #fischergroup @lukasstransky_seigym @nemecek.jiri @alafia-RHB

Příspěvek sdílený Stanislav Matus (@stanislavmatus88),

To druhý český zástupce ve finálové fázi Q-School končí. Na Hills Course znovu začal bogey na desítce, poté se ale rozehrál ke skvělé stíhací jízdě. Celkem dnes upsal dva údery a se skóre -2 pronikl do TOP 100.

Na cut nicméně Mrůzkovi chyběly dvě rány. Mrzet jej tak musí především úvodní kolo, které zahrál za 75 ran (+3). Se svým výkonem nicméně Mrůzek může být plně spokojen.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Tak a pro letošní sezónu je hotovo. Na Q School mi ve final stage chyběly 2 rány na cut, ale bojoval jsem co to šlo!! Byla to skvělá cesta a opět skvělá škola, na čem zapracovat dál! - Pro příští rok uhraná karta kat 15 na Challenge Tour⛳️ - Chtěl bych strašně moc poděkovat celé mé rodině za skvělou a silnou podporu!! Mě úžasné ženě @stepulin_a ???? která mi pomáhala na všech turnajích!! A taťkovi @mruzekpetr za naší přípravu, kde je vidět, že je to zase o něco lepší! A prostě Vám všem!! Děkuju moc!???? - Samozřejmě mega velký dík všem mým sponzorům!! Bez Vás by to nešlo!???? - Děkuju @karelskopovy za skvělé lekce puttingu???? - Moc moc děkuju @iamjakubmares ???????? - @relmostofficial @golfarts @lexuscz @lexusprg @cesky.golf @pgaofczechrepublic @luxusnechaty @vagnerczech @callawaygolf @golfalbatross @oaksprague @golfdigest_cs @golf_fitness_svatoplukbyma - #golf #seasonisfinish #thankyou #support #nextyear #challengetour #willbeback #stronger #bigwork #aheadofme #nowsomerest #timetorelax #followme

Příspěvek sdílený Filip Mruzek (@mruzekfilipgolf),