V Hostivaři odstartovala sezóna 2020. Jaké novinky pro golfisty připravili a na co se můžete těšit?

V Hostivaři odstartovala sezóna 2020.  Jaké novinky pro golfisty připravili a na co se můžete těšit?

Hlavní hostivařskou novinkou bezesporu je, že na jaře otevírají prvních pár jamek druhé devítky, v létě další a na podzim, když počasí dovolí, hrají celou osmnáctku.


Někteří členové mohou hrát na těchto nových jamkách v příští sezoně v rámci svého členství zdarma. Členové základního členství DRIVE za zvýhodněných podmínek.

Hřiště do konce roku zdarma.
Všichni stávající členové mají již po několikáté na konci sezony hru do konce roku zdarma. Je to poděkování za věrnost, pokud se rozhodnou zůstat v Hostivaři i v další sezoně. Hrát na hřišti mohou od rána do večera, více o akci zde.

Doporučujeme: Speciální tréninkový balíček pro nové i stávající členy
Letošní novinkou je, že v rámci členství máte možnost přikoupit si speciální tréninkový balíček za zvýhodněnou cenu. Každý den máte v ceně 2 koše míčků, venkovní tréninkové plochy, akademii a hodinu na rohoži v Indooru. To vše jen za 3 600 Kč s platností až do 31. 12. 2020. Tréninkovou kartu si mohou zakoupit pouze hostivařští členové a ušetří 4 100 Kč. Více zde.

Přiveďte kamaráda
Jste členem v Hostivaři a máte mezi svými přáteli negolfisty nebo golfisty, kteří zatím nejsou hostivařskými členy? Změňte to a zahrajte si zdarma. Pokud se na vaše doporučení někdo z vašich přátel stane členem hostivařského klubu, získáte dvě green fee – jedno vy a druhé náš nový člen. Podmínkou je, že nový člen uvede vaše jméno na své přihlášce. Přátel můžete doporučit kolik chcete a přesně tolik green fee obdržíte. Akce trvá do 30. 4. 2020. Více o akci zde.

V Hostivaři stále vylepšují podmínky pro váš trénink a hru a snaží se, aby se vám v hostivařském golfovém areálu líbilo. Ani v sezóně 2020 tomu nebude jinak. Aby vám nic neuniklo, můžete sledovat aktuální nabídku na webu www.golfhostivar.cz, facebooku, instagramu nebo si stáhnout aplikaci Golf Hostivař.

Kompletní výhody členství v Hostivaři zde.